مجله راز سلامتی مجله صنایع غذایی و کشاورزی قیمت زعفران صادراتی کاهش یافت
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی رستوران های ایران متخصصان تغذیه صنایع غذایی و نوشیدنی .
 

صادرات زعفران به کشورهای مختلف در پنج ماهه نخست سال جاری با هشت درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال قبل به حدود 51.2 میلیون دلار رسید.
به گزارش خبرنگار ایسنا، در این مدت 51.2 میلیون دلار زعفران در بسته‌های 10 تا 30 گرمی مناسب برای خرده فروشی به کشورهای خارجی صادر شده است که به این ترتیب قیمت متوسط هر کیلو زعفران صادر شده در این مدت 1453 دلار بوده است.
این در حالی است که در پنج ماه نخست سال 1392 ارزش زعفران صادراتی از ایران 47.6 میلیون دلار و قیمت هر کیلو زعفران در مدت مشابه سال قبل حدود 1466 دلار بوده است.
بنابراین آمارها حاکی از آن است که صادرات زعفران در پنج ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از لحاظ ارزش صادرات رشد داشته، اما قیمت متوسط آن نسبت به سال گذشته با کاهش 11 دلاری به ازای هر کیلو همراه بوده است / منبع: ایسنا

مجله اینترنتی راز سلامتی
http://salamat.ibep.ir