مجله راز سلامتی مجله صنایع غذایی و کشاورزی صادرات کیوی نامرغوب ممنوع شد
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی رستوران های ایران متخصصان تغذیه صنایع غذایی و نوشیدنی .
 

بر اساس مصوبه دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران صادرات کیوی با درجه بریکس 2.6 درصد ممنوع شد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، حسن علیدوستی، مدیرکل دفتر صادرات گمرک جمهوری اسلامی ایران در نامه‌ای به مدیران کل گمرکات اجرایی کشور، گفت: بر اساس اعلام دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران و قائم مقام وزیرجهادکشاورزی دراموربازرگانی از تاریخ ابلاغ این بخشنامه؛ صادرات انواع کیوی تولید داخل با درجه بریکس کمتر از 2.6 درصد ممنوع است.
وی افزود: خواهشمنداست به هنگام پذیرش اظهارنامه صادراتی برای کالای مذکور ضمن اخذ نظریه اداره استاندارد محل درصورتیکه حداقل بریکس کیوی اظهاری 2.6 درصد باشد، با رعایت سایر مقررات اقدام لازم معمول شود.
به گزارش ایسنا، درجه بریکس نشان دهنده درصد وزن مواد جامد موجود در یک محلول به وزن کل محلول است، به عبارت دیگر درصد وزنی مواد جامد موجود در محلول. یعنی هرچه درجه بریکس محلولی بیشتر باشد، غلظت مواد جامد در آن محلول بیشتر است. / منبع: ایسنا

مجله اینترنتی راز سلامتی
http://salamat.ibep.ir