مجله راز سلامتی مجله صنایع غذایی و کشاورزی خميرمرغ چيست؟
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی رستوران های ایران متخصصان تغذیه صنایع غذایی و نوشیدنی .
 

به گزارش «جهان نيوز» خمير مرغ همان گوشت مرغ است که با روش مکانيکي و به وسيله دستگاه «بادر» به صورت مايع استحصال مي شود. گويا خمير مرغي که در کشور تهيه مي شود مايعي است حاصل از اسکلت باقيمانده از مرغ هايي که از ران و سينه آن ها جدا شده و يا از رستوران ها و مرغ فروشي هاي سطح شهرجمع‌آوري مي شود.

با اين اوصاف ديگر نبايد به آن خميرمرغ بگوييم و بهتر است خمير اسکلت يا ضايعات ناميده شود. آن مقدار از خمير مرغي هم که از مرغ کامل به‌دست مي آيد، از مرغ هاي تخم گذار (در صنعت به آن ها مرغ هلندي يا مادر مي گويند) تهيه مي شود؛ خمير حاصل از اين مرغ ها سرشار از باقيمانده امعا و احشاء حفره بطني و صدري مرغ است. جالب اينجاست که استفاده از دستگاه بادر حلزوني، حدود سال 1979 يعني 34 سال پيش در حالي در سراسر دنيا منسوخ شده که از 10 سال گذشته کاربرد اين نوع دستگاه در ايران مجاز شناخته شد! از سوي ديگر ميزان فسادپذيري خمير مرغ در دماي اتاق بعد از دو ساعت، در دماي يخچال بعد از حدود يک تا دو هفته و در حالت انجماد حدود يک تا دو ماه است اما تاريخ مصرف سوسيس و کالباس هاي توليدشده با خمير مرغ در ايران بدون توجه به شرايط بهينه نگهداري و سلامت مصرف کننده، حداقل 60 روز ذکر مي  شود! / منبع: روزنامه خراسان به نقل از جهان نيوز

مجله اینترنتی راز سلامتی
http://salamat.ibep.ir