مجله راز سلامتی مجله صنایع غذایی و کشاورزی مصرف غلات
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی رستوران های ایران متخصصان تغذیه صنایع غذایی و نوشیدنی .
 

گروه نان و غلات از گروه هاي اصلي مواد غذايي است که بايد به طور روزانه در برنامه غذايي ما قرار گيرد؛ منابع اصلي اين گروه شامل نان، برنج، ماکاروني، گندم، جو و... است. اين گروه شامل مواد غذايي کربوهيدرات، پروتئين، آهن، ويتامين هاي گروه B است. نقشي که براي اين گروه از موادغذايي تعريف شده شامل توليد انرژي، کمک به رشد و سلامت سيستم عصبي است. يک واحد از اين گروه شامل يک برش ۳۰ گرمي از نان يا نصف تا سه چهارم ليوان برنج يا ماکاروني پخته است براي افراد بزرگسال که سلامت کامل دارند روزانه مصرف بين ۶ تا ۱۱ واحد از اين گروه غذايي توصيه مي شود که بهتر است از نان هاي سبوس دار باشد و غلات نيز همراه با حبوبات مصرف شود / منبع: روزنامه خراسان

مجله اینترنتی راز سلامتی
http://salamat.ibep.ir