مجله راز سلامتی مجله صنایع غذایی و کشاورزی غذاي مانده، بيات و فريز شده
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی رستوران های ایران متخصصان تغذیه صنایع غذایی و نوشیدنی .
 

غذاهاي فريز شده آرام آرام خواص غذايي خود را از دست مي دهد و خواص آن ها کمتر مي شود و حتي طعم آن ها نيز تغيير مي کند. انجماد دشمن اصلي ويتامين ها به ويژه ويتامين E است. غذاهاي مانده، بيات و فريز شده سوداست و باعث بروز انواع بيماري هاي روحي و رواني، غلظت خون، بيماري هاي پوستي و... مي شود. توصيه مي شود به جاي استفاده از آن از سبزي و حبوبات يا گوشت تازه استفاده شود.

نمک زياد

استفاده مداوم از چاشني هاي شور، مضر و سودازا است و سلامت فرد را به خطر مي اندازد. بهتر است بيش از مقدار لازم استفاده نشود. دريافت زياد نمک آثار مضر بر سلامت دارد که مهم ترين آن ها فشارخون، پوکي استخوان، سرطان، آسم، بيماري کليوي و احتباس مايعات در بدن است.

بنابراين توصيه مي شود طبق سفارش بزرگان، نمک را قبل و بعد از غذا مزه مزه کنيد که باعث رفع صدها بيماري مي شود نه اين که آن را به غذا اضافه کنيد. / منبع: روزنامه خراسان

مجله اینترنتی راز سلامتی
http://salamat.ibep.ir