مجله راز سلامتی مجله صنایع غذایی و کشاورزی نحوه ی استفاده و نگهداری نمک یُددار
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی رستوران های ایران متخصصان تغذیه صنایع غذایی و نوشیدنی .
 
نحوه ی استفاده و نگهداری نمک یُددار

نمک یُد دار را باید در شیشه‌ های تیره‌ رنگی که درب آن ها باز نباشد و نور نبیند، نگهداری کرد تا یُد آن از بین نرود.

در موقع پخت هم هر چه دیرتر نمک اضافه شود تا یُد بیشتر حفظ شود و بر اثر حرارت از میان نرود.

فراموش نکنید که مصرف زیاد نمک خطر ابتلا به پُرفشاری خون را افزایش می ‌دهد و این که نمک یُد دارد به این معنی نیست که ما مصرف آن را بالا ببریم بلکه رعایت تعادل قدم اول است؛ زیرا همچنان یکی از توصیه‌ های سلامت در کشور مانند هر نقطه دیگر از دنیا، مصرف کم نمک است. از این رو، سر سفره نمکدان نگذارید و به همان نمکی که در حین پخت به غذا اضافه شده، بسنده کنید.

نمک تصفیه نشده به علت داشتن ناخالصی،‌ در افرادی که سابقه بیماری های گوارشی، کلیوی و کبدی دارند و حتی مصرف مداوم آن در افراد سالم منجر به بروز ناراحتی های گوارشی، کلیوی، کبدی و حتی کاهش جذب آهن در بدن می شود.

همواره به تاریخ مصرف نمک و وجود پروانه ساخت از وزارت بهداشت روی بسته بندی نمک ها توجه کنند و دقت کنند که عبارت نمک یددار تصفیه شده بر روی بسته بندی نمک، درج شده باشد و از خرید هر گونه نمک با عنوان نمک صنعتی خودداری کنند./ منبع: پزشکان بدون مرز

مجله اینترنتی راز سلامتی
http://salamat.ibep.ir