مجله راز سلامتی مجله صنایع غذایی و کشاورزی پیشگیری از ترش كردن معده با گشنیز
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی رستوران های ایران متخصصان تغذیه صنایع غذایی و نوشیدنی .
 
پیشگیری از ترش كردن معده با گشنیز

گشنیز از جمله سبزی‌های فصل بهار است كه بسیاری از مردم از آن در سبدغذایی خانواده استفاده می‌كنند. بسیاری از خانم‌ها آن را در میان سبزی پلو یا سبزی انواع خورش‌ها قرار می‌دهند و به كمك آن غذاهای خوش آب و رنگی برای خانواده خود تهیه می‌كنند. اما شاید كمتر كسی به خواص درمانی و شفابخش كم نظیر این سبزی خوش آب و رنگ دقت كرده باشد. به اعتقاد درمانگران طب سنتی گنجاندن گشنیز در سبدغذایی روزانه برای افرادی كه پس از خوردن غذا دچار ترش كردن معده می‌شوند، بسیار مفید است. تنها كافی است میزان گشنیز موجود در سبزی خوردن را كمی بیشتر كرده و همراه با وعده‌های غذایی خود از این سبزی نیز میل كنید./ منبع: پارسی طب
به نقل از برترین ها

مجله اینترنتی راز سلامتی
http://salamat.ibep.ir