مجله راز سلامتی مجله صنایع غذایی و کشاورزی چای سبز و خواص آن
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی رستوران های ایران متخصصان تغذیه صنایع غذایی و نوشیدنی .
 
چای سبز و خواص آن

به گفته محققان چاي سبز به دليل داشتن تركيبي موسوم به پلي‌فنول‌ها خاصيت طبي براي پوست دارد.

پلي‌فنول‌ها نابودكننده راديكال‌هاي آزاد (مولكول‌هايي كه از طريق تغيير DNA در داخل سلول باعث سرطان مي‌‌شوند) در سلول هستند.
به گفته محققان پلي‌فنول‌ها علاوه بر نابودكردن راديكال‌هاي آزاد با تسريع مرگ سلول‌هاي سرطاني از سلول‌هاي سالم نيز حفاظت مي‌كنند.
محققان دانشكده پزشكي جورجيا، تأثير يكي از فراوان‌ترين پلي‌فنول‌ها در چاي سبز را بر سلول‌هاي پوست و رشد سلول‌هاي سالم پوست مورد بررسي قرار دادند و مشخص شد اين ماده، سلول‌هاي غير فعال پوست را مجبور به فعاليت مي‌كند.
به گفته محققان، سلول‌هاي پوست كه به سطح مي‌رسند، معمولاً فقط 28 روز زنده مي‌مانند و از روز بيستم اين سلول‌ها در بخش سطحي پوست به انتظار مرگ مي‌نشينند، اما اين بررسي نشان داد كه EGCG اين سلول‌هاي نيمه مرده را دوباره فعال مي‌كند. به گفته محققان مي‌تواند براي درمان بيماري‌هاي پوستي نظير «پسورايسيس» راهگشاي مفيدي باشد. / منبع: پارسی طب

مجله اینترنتی راز سلامتی
http://salamat.ibep.ir