بازار املاک پزشکان و مراکز درمانی تبلیغات در ایران معجزه پياز براي مبتلايان به بيماري هاي قلبي
پایگاه اطلاع رسانی بازار ایران .
 

همه افراد به ويژه مبتلايان به بيماري هاي قلبي و عروقي حتماً هر روز با هر وعده غذايي، پياز بخورند تا سلامت باشند. پياز يکي از سبزي هاي معطر سرشار از آنتي اکسيدان هاست، کم کالري است و اثر زياد و مفيدي در برابر انواع سرطان ها و بيماري هاي قلبي ـ عروقي دارد.پياز يک طعم دهنده بسيار عالي در غذاهاست؛ برخي به دليل بدبو شدن دهان، پياز خام نمي خورند اما بزرگ ترين اشتباه زندگي شان همين است چون اگر با خواص پياز آشنا شوند بدون ترديد هيچ وقت آن را به هيچ دليل کنار نمي گذارند؛ ضمن اين که بدبو شدن دهان را مي توان با آدامس، دارچين، چاي خشک، موز، جعفري و کيوي برطرف کرد.پياز داراي ويتامين C، کورسيتين و فلاونوئيد، منگنز، ويتامين B6، تريپتوفان، فيبر، فسفر، مس، پتاسيم و فولات است و باعث کاهش قند خون، کلسترول و تري گليسيريد مي شود.پياز، تري گليسيريدهاي چربي هاي انباشته شده در بافت بدن (در شکم و ران ها) را کاهش مي دهد، به دليل داشتن فيبر گرسنگي را کاهش مي دهد و باعث لاغري مي شود و اين امر به سلامت قلب کمک مي کند زيرا چاقي نيز يکي از دلايل بروز بيماري هاي قلبي است.به توصيه دانشمندان، پياز را به هر شکلي (خام يا پخته) در رژيم غذايي خود استفاده کنيد زيرا از لخته شدن خون جلوگيري مي کند. بيماران مبتلا به بيماري هاي قلبي نيز حتماً هر روز با غذا پياز بخورند چرا که خوردن پياز با غذاي چرب از فعاليت مضر چربي در لخته شدن خون جلوگيري مي کند. /منبع:روزنامه خراسان

پایگاه اطلاع رسانی بازار ایران
http://www.ibep.ir