مجله راز موفقیت مجله آشپزی حلواي هويج .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
مواد لازم:
هويج رنده شده- ۳ پيمانه
شکر- نصف پيمانه
شيرخشک- ۳ قاشق غذاخوري
شير کم چرب- ۲ قاشق غذاخوري
پودر هل- نوک قاشق مرباخوري
پرک بادام- يک قاشق غذاخوري
روغن- يک قاشق غذاخوري
طرز تهیه:
هويج را به مدت ۳ تا ۵ دقيقه بخارپز کنيد.
هويج را در روغن کمي تفت دهيد.
شکر را اضافه کنيد و ۲ تا ۳ دقيقه بپزيد.
شير خشک و شير را اضافه کنيد و پخت را ادامه دهيد.
پودر هل و بادام را اضافه و سرو کنيد.
خواص هويج:
هويج، حاوي فيتواستروژن است که درد قاعدگي را کاهش مي دهد و خون ريزي شديد را نيز تنظيم مي کند. در زنان يائسه باعث رفع گر گرفتگي مي شود. /منبع: روزنامه خراسان