مجله راز موفقیت مجله آشپزی پنکيک موز تازه .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
مواد لازم:
زمان تهيه- ۲۰دقيقه
پرس- ۵نفر
آرد گندم- نصف پيمانه
جو دو سر زودپز- نصف پيمانه
بکينگ پودر- ۲ قاشق مرباخوري
شکر - يک قاشق غذاخوري
پودر دارچين- نصف قاشق مرباخوري
پودر جوز هندي- کمي
شيرکم چرب- يک پيمانه
تخم مرغ- يک عدد
روغن- يک قاشق غذاخوري
موز برش زده- يک عدد
طرز تهیه:
تمامي مواد به جز موز را در کاسه اي هم بزنيد. سپس موز را به مواد اضافه کنيد.
کمي روغن را در ماهيتابه داغ کنيد و هر بار يک ملاقه از مواد را بريزيد. به محض ايجاد حباب روي سطح پنکيک را برگردانيد. پنکيک را با چاي سرو کنيد.

ارزش غذايي هر وعده:
کالري- ۱۶۰ * کلسترول- ۴۰ميلي گرم* سديم- ۲۳۰ميلي گرم * چربي اشباع شده- 4.5 گرم * کربوهيدرات ۲۵گرم* فيبر غذايي - ۳ گرم * قند - ۹ گرم

خواص موز:
اين ميوه به علت داشتن ميزان زياد تريپتوفان افسردگي را از بين مي برد. تريپتوفان به توليد سروتونين (انتقال دهنده عصبي مربوط به خوش خلقي) کمک مي کند./منبع: روزنامه خراسان