مجله راز موفقیت مجله آشپزی مرغ شکم پر با طعم سيب .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
مواد لازم:
مرغ- يک عدد
روغن زيتون- ۲ قاشق مرباخوري
سيب ترش- يک عدد کوچک برش زده
کرفس برش زده- يک ساقه
پياز خرد شده- يک عدد کوچک
سير رنده شده- ۲ حبه
پوست ليموي رنده شده- يک قاشق مرباخوري
نمک و فلفل و پاپريکا- به ميزان کافي
طرز تهیه:
فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
مرغ را بشوييد و آماده کنيد.
سيب، پياز و پوست ليمو را با هم مخلوط کنيد.
روغن زيتون را به همه قسمت هاي (داخل شکم و خارج) مرغ بماليد. داخل مرغ را با مواد پرکنيد. روي مرغ را کمي نمک، فلفل و پاپريکا بماليد.
مرغ را در ظرف مناسب قرار دهيد و به مدت ۹۰ دقيقه در فر بگذاريد.
در عرض اين ۹۰ دقيقه، ۲ بار روي مرغ را چرب کنيد.
خواص پياز:
مصرف منظم آن، فشار خون و کلسترول بالا را کاهش مي دهد. /منبع: روزنامه خراسان