مجله راز موفقیت مجله آشپزی سوفله آناناس .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
مواد لازم:
شيرعسل - يک پاکت
آناناس - يک قوطي
آب آناناس - يک و نيم پيمانه
خامه - يک پاکت
شکر - ۶ قاشق غذاخوري
ژله آناناس - يک و نيم بسته
طرز تهیه:
شيرعسل، خرده هاي آناناس، شکر و خامه را با همزن هم بزنيد.
آب آناناس را حرارت دهيد تا کمي بجوشد پودر ژله را به آن اضافه کنيد تا کمي بپزد و پودر کاملا حل شود.
به مدت ۵دقيقه با همزن مخلوط کنيد و در ظرف مناسب بريزيد و در يخچال قرار دهيد تا خود را بگيرد. /منبع: روزنامه خراسان