مجله راز موفقیت مجله آشپزی چاي دارچين و زنجبيل .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
مواد لازم:
چوب دارچين- ۲ عدد
زنجبيل تازه رنده شده- يک تکه کوچک يا نصف قاشق مرباخوري پودر زنجبيل.
برگ چاي- يک قاشق مرباخوري
برش هاي ليموترش- ۲عدد
برگ نعناع- ۵-۶ عدد
آب- ۳ فنجان
طرز تهیه:
هنگام جوشيدن آب، چوب دارچين را به آن اضافه کنيد.
پس از ۵ دقيقه زنجبيل را اضافه کنيد و بگذاريد به مدت ۲ دقيقه بجوشد.
در اين مرحله برگ چاي را اضافه کنيد و قوري را از روي گاز برداريد و بگذاريد به مدت ۳ تا ۴ دقيقه دم بکشد.
چاي را در فنجان بريزيد و با برش ها ليمو و نعناع تزئين کنيد./منبع: روزنامه خراسان