مجله راز موفقیت مجله آشپزی ذرت کباب شده .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
مواد لازم:
مدت زمان تهيه: ۳۰ دقيقه
پرس - ۱۲ نفره
کره نرم - سه چهارم پيمانه
فلفل دلمه اي خرد شده - ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل - به اندازه کافي
ذرت - ۱۲ عدد
کاغذ آلومينيوم - ۱۲ تکه
طرز تهیه:
گريل يا منقل زغالي را آماده کنيد.
کره، نمک، فلفل و فلفل دلمه اي را با هم مخلوط کنيد و بر روي هر کدام از ذرت ها بماليد. سپس ذرت ها را جداگانه در کاغذ فويل بپيچيد.
در صورت کباب کردن در فر، درجه فر را روي ۲۰۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد و بگذاريد نيم ساعت در فر بماند.
در صورت کباب کردن روي زغال، هر چند بار آن را بچرخانيد.
ارزش غذايي هر يک پرس
کالري - ۱۸۰ گرم کلسترول - ۳۰ ميلي گرم
کربوهيدرات - ۱۸ گرم
چربي - ۱۲ گرم سديم - ۲۹۰ ميلي گرم
فيبر غذايي - ۳ گرم پروتئين - ۳ گرم
خواص ذرت:
ذرت غني از بتا کريپتوزنتين است که نوعي کاروتنوئيد است و در کدو حلوايي، فلفل دلمه اي قرمز، نارنگي و پرتقال نيز موجود است. مصرف اين نوع کاروتنوئيد، خطر بروز سرطان در افراد عادي را تا ۲۷ درصد و در افراد سيگاري خطر بروز سرطان ريه را تا ۳۷ درصد کاهش مي دهد. /منبع: روزنامه خراسان