مجله راز موفقیت مجله آشپزی فلافل معمولی .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
فلافل معمولی
مواد لازم:
نخود: ۵۰۰ گرم
تخم مرغ: ۳ تا ۴ عدد
گشنیز: ۲۵۰ گرم
زیره كوبیده: ۱ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز كوبیده: ۱ قاشق چایخوری
آرد گندم: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
آبلیمو: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمك: به قدر كافی
طرز تهیه:
نخود از قبل خیس‌خورده را بپزید. وقتی نخودها كاملاً پخت، در حالی كه هنوز گرم است، آن را چرخ كنید تا مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیزها را تمیز كرده، بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز كشیده شد آن را ریز خرد كنید. تخم‌مرغ‌ها را با زیره و كمی نمك و فلفل قرمز یا فلفل سیاه داخل پوره نخود بریزید (در صورت استفاده از فلفل سیاه، یك مقدار كمتر از قاشق چایخوری زعفران را نیز در كمی آبجوش حل كرده به آن اضافه كنید) و مایه را خوب مخلوط كنید.
بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه بریزید و تا اندازه‌ای كه دود نكند، آن را داغ كنید. از مایه تهیه شده گلوله‌هایی به اندازه یك تخم‌مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانده، همه را با دست صاف و گرد كنید. باید دقت كنید كه سطح گلوله ها كاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را ملایم كنید و وقتی یك طرف طلایی شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود./منبع: جام جم