مجله راز موفقیت مجله آشپزی ته چین بادمجان و قارچ .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
ته چین بادمجان و قارچ
مواد لازم:
برنج 2 لیوان
ماست 1 لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
قارچ خرد شده 2 لیوان
بادمجان حلقه شده 2 لیوان
پیاز 1 عدد
روغن 5 قاشق غذا خوری
نمک و زعفران بمیزان دلخواه
آب لیمو ترش به میزان دلخواه
زرشک به میزان دلخواه
طرز تهیه:
بادمجون رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و با کمی روغن سرخ کنید.
پیاز رو هم خرد کنید و با کمی روغن سرخ کرده بعد زرشک رو بهش اضافه کنید.
بعد قارچها رو خرد کنید و با کمی نمک و آب لیمو ترش تفت بدید.
برنجی را که از قبل خیس کردید, آبکش کنید.
بعد ظرفی که می خواهید با اون سرو بشه رو کمی چرب می کنید.
ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و برنج رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف چرب شده بریزید .
حالا حلقه های بادمجون رو بچینید و بعد قارچ,پیاز سرخ شده و زرشک و درنهایت بقیه برنج رو بریزید.
طریقه پخت در مکروفر: ظرف راو با درپوش (می تونید شبیه همین مرغ خوری رو بعنوان در استفاده کنید )به مدت 6-5 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو بذارید بعد در ظرف رو برداشته و مخلوط روغن و زعفرون رو روی ته چین بمالید بعد ظرف رو بدون درپوش روي سه پايه فلزي قرار بدید و دستگاه رو به مدت 6-5 دقيقه با تركيب گريل و قدرت 60% (كليد تركيبي) روشن کنید.
طریقه پخت روی گاز: قابلمه را روي گاز با شعله زياد قرار مي دهيم ، هنگامي که صداي روغن به گوش رسيد شعله را کم کرده ، يک شعله پخش کن مي گذاريم تا به مدت 40 دقيقه دم بکشد . پس از اينکه کاملا" پخت ، روي آن را با پياز سرخ کرده ، زعفران و زرشک سرخ شده تزئين مي کنيم./منبع: baharsite.com