مجله راز موفقیت مجله آشپزی قارچ پلو .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
قارچ پلو
مواد لازم:
قارچ پلو مواد لازم برای 4 نفر :
برنج: 3 پيمانه
پياز بزرگ: 2 عدد
فيله مرغ: 500 گرم
قارچ: 250 گرم
نخود سبز: 200 گرم
ذرت دونه شده: 200 گرم
نمك‘ فلفل سياه، زرد چوبه به ميزان لازم
سيب زميني براي ته ديگ
روغن مايع: به ميزان لازم
آب ليمو: 3 ق س
كره: 25 گرم
طرز تهیه:
ابتدا پيازها را نگيني خرد كرده و در روغن سرخ كنيد تا كمي طلايي رنگ شود.بعد فيله مرغ را به صورت مربع درشت خرد كنيد و به آن نمك اضافه كرده و در پياز تفت دهيد.
قارچ راخرد كنيد و 3 ق س آب ليمو به آن بزنيد تا رنگ آن سفيد بماند. سپس آن را با كره را در يك ظرف ديگر تفت دهيد تا طعم قارچ حفظ شود. حرارت بايد زياد باشد تا قارچ آب نيندازد.
سپس نخود فرنگي و ذرت را به آن افزوده و كمي تفت دهيد.
نكته: بهتر است از نخود فرنگي و ذرت به صورت كنسرو شده استفاده نكنيد. من از بسته بندي هاي آماده در سوپر ماركت ها كه به صورت يخ زده مي باشند استفاده مي كنم. زيرا نخود فرنگي و ذرت كنسرو شده در زمان دم كردن برنج شكل خود را از دست مي دهند و له مي شوند.
فلفل سياه و زردچوبه را اضافه كنيد كمي تفت دهید .
سپس اين مايع را به مخلوط مرغ و پياز داغ اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد. در اين مرحله در صورت دلخواه مي توانيد باز هم از كمي آب ليمو استفاده كنيد.
نكته: در صورت تمايل مي توانيد 3 ق س زعفران دم كرده هم به مخلوط فوق اضافه كنيد.
برنج را آبكش كرده سپس از مخلوط آماده شده لابلاي برنج گذاشته و آن را دم كنيد.موقع سرو برنج را خوب مخلوط كنيد.
نکته : بهتر است از ته ديگ سيب زميني برای این پلوی مخلوط استفاده كنيد.
نكته: اگر از كنسرو نخود سبز يا ذرت استفاده مي كنيد ،بهتر است برنج را بصورت جدا دم كنيد و سپس مخلوط آماده شده را زمان سرو لابلاي برنج بريزيد و يا با آن مخلوط كرده و در ظرف مورد نظر سرو كنيد./منبع: راضیه کریمدخت: baharsite.com