مجله راز موفقیت مجله آشپزی اسنک مرغ ( یا بوقلمون).
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
اسنک مرغ ( یا بوقلمون)
مواد لازم:
اسنک مرغ ( یا بوقلمون) سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
2 عدد سیر خرد شده
1 قاشق سوپخوری پودر زیره سبز
½ قاشق چایخوری فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری نمک
2 قاشق سوپخوری کره
آرد ذرت به مقدار لازم
مواد مورد نیاز دیگر: پنیر چدار بزرگ، گوجه تکه شده، گشنیز تازه، پیاز خرد شده، فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده.
طرز تهیه:
فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید
در یک ظرف به ابعاد 22 در 32 بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید.
بگذارید تا 20 دقیقه بپزد
بوقلمون یا مرغ را فیله می کنیم ( به صورت باریک تکه میکنیم)
یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم
آرد ذرت را در ظرف نچسب به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم
شعله را کم می کنیم
وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم
آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم
این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم
غذا آماده سرو است /منبع: سیمرغ