مجله راز موفقیت مجله آشپزی خورش قیمه با گوشت چرخ کرده .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
خورش قیمه با گوشت چرخ کرده
مواد لازم:
لپه: ۲ استکان
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰گرم
لیمو عمانی: ۴ عدد
پیاز متوسط: اعدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۲ تا ۳ لیوان
نمک فلفل زردچوبه دارچین زعفران : به مقدار کافی
طرز تهیه:
ابتدا بمدت نیم تا ۱ ساعت لپه را میخیسانیم
پیاز را بسیار ریز خرد کرده و به آن نمک و زردچوبه اضافه نموده و سرخ میکنیم تا طلایی شود. به پیاز طلایی شده، گوشت را اضافه نموده و تفت میدهیم . در ماهیتابه را گذاشته تا گوشت کمی دیگر تفت داده شود حال به این مواد لپه خیس داده شده و لیمو عمانی که از چند جا سوراخ شده و رب گوجه اضافه نموده و تفت میدهیم .به مواد آب را اضافه کرده و بعد از جوش آمدن آب شعله را ملایم کرده تا خورش بپزد. نیم ساعت قبل از پایان کار نمک ، فلفل ، زردچوبه و زعفران را اضافه میکنیم . برای تزیین روی خورش میتوانیم از سیب زمینی سرخ شده یا بادمجان سرخ شده ویا گوجه فرنگی سرخ شده استفاده کنیم .این خورش با برنج میل میشود/منبع: مجله اینترنتی زن روز