مجله راز موفقیت مجله آشپزی مرغ سرخ كرده با سس قارچ.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
مرغ سرخ كرده با سس قارچ
مواد لازم:
مرغ سرخ كرده با سس قارچ مواد لازم برای 2 نفر:
سینه مرغ: 2 عدد
روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یك عدد، خرد شود.
سیر:‌ 2 حبه
آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر: 2- 1 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ: 250 گرم
خامه:‌4/3 پیمانه
سس سویا: یك قاشق غذاخوری
آرد ذرت: ‌یك قاشق غذاخوری
كره: یك قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یك قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید.
هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.
روی سینه‌های مرغ نمك و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
در این میان، در یك تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
تكه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه كنید و هر طرف آن‌ها را 2- 1 دقیقه سرخ كنید.
مرغ‌ها را درون یك ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
در این میان، در یك تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمك و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
خامه و سس سویا را به قارچ اضافه كنید و با حرارت كم به پختن ادامه دهید.
كره و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ كنید.
سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه غلیظ شود حرارت دهید./منبع: سیمرغ