مجله راز موفقیت مجله آشپزی خورش ریواس.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
خورش ریواس
مواد لازم:
گوشت: نیم کیلو
ریواس بزرگ: ۵ شاخه
جعفری : نیم کیلو
نعناع ۲۰۰ گرم
پیاز بزرگ : ۲عدد
فلفل و نمک : مقداری
زعفران: ۵ گرم
طرز تهیه:
گوشت را قطعه قطعه نموده و در یک عدد پیاز رنده شده سرخ نمایید و بگذارید بپزد .( و سعی شود که آب آن به خورد خورشت برود ) سبزی ها راشسته و خوب ریز و ساطوری نمایید و به همراه یک عدد پیاز رنده شده سرخ نمایید . برگهای ریواس را جدا نمایید و ساقه های آن را پوست نمایید و به قطعات کوچک ۲ الی ۳ سانتیمتری ریز نمایید حالا گوشت های پخته شده را در سبزی های سرخ شده ریخته و یک سر تف دهید و ریواس ها را به آن اضافه کنید و نمک وفلفل و زعفران حل شده در آب گرم را به آن اضافه کرده وقتی که یک سر تف دیگر خورد در دیگ را بسته و بگذارید با حرارت ملایم بپزد و ریواس ها آب پس بدهند و پخته شود وقتی که آب پس داد و همان آب ریواس برای آنها کافی است و بگذارید ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد غذای شما آماده است . /منبع: مجله اینترنتی زن روز