مجله راز موفقیت مجله آشپزی خورش قارچ.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
خورش قارچ
مواد لازم:
گوشت ماهیچه : نیم کیلو
پیاز بزرگ: ۱عدد
قارچ تازه : نیم کیلو
روغن : ۲۰۰ گرم
نمک وفلفل : کمی
سرکه : یک استکان
جعفری خورد شده : یک استکان
آبلیمو : ۵ قاشق سوپ خوری
زعفران : ۵ گرم
طرز تهیه:
گوشت را قطعه قطعه نموده و در پیاز سرخ و سپس بگذارید بپزد قارچ ها را در آب سرد که نمک و سرکه در آن ریخته اید خوب داخل کنید به طوری که همه جای آن به محلول آغشته شود و سپس از محلول خارج نموده و با آب معمولی بشویید و با پارچه خشک کرده و اکنون قارچها را به قطعات ۲ الی ۳ سانتیمتر بریده و در روغن سرخ نموده و در داخل آبگوشت ریخته و روغن را هم به آبگوشت اضافه نموده و بگذارید کمی بجوشد و سپس جعفری خورد شده و نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران حل شده در آب گرم را به آن بیفزایید وقتی که خوب جا افتاد غذا آماده است. /منبع: مجله اینترنتی زن روز