مجله راز موفقیت مجله آشپزی چغرتمه.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
چغرتمه
مواد لازم:
چغرتمه مرغ متوسط یک عدد
تخم مرغ 4 عدد
پیاز سرخ شده 2 قاشق سوپ خوری
آرد یک قاشق سوپخوری
زعفران کمی
فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرغ را پاک کرده و آن را چند قطعه کنید. سپس کمی آن را سرخ کنید و با پیاز و زعفران حل شده و 2 لیوان آب بگذارید بپزد. سپس آرد را کمی در روغن تفت داده و به مرغ اضافه کنید . نمک و فلفل را به مقدار کافی به آن اضافه کنید. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه به هم بزنید و به چغرتمه اضافه کنید. /منبع: سیمرغ