مجله راز موفقیت مجله آشپزی جوجه کباب بدون استخوان تابه ای.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
جوجه کباب بدون استخوان تابه ای
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
زغفران حل شده : ۳ قاشق غذا خوری
پیاز : ۱ عدد
فلفل دلمه سبز :یک دوم پیمانه
آرد ذرت یا آرد سفید : ۴ یا ۵ قاشق غذا خوری ( برای غلطاندن مرغ )
روغن مایع سرخ کردنی
سیخ چوبی
طرز تهیه:
سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مستطیل بلند و باریک دو در هشت برش دهید. دو ساعت در مخلوط پیاز و فلفل دلمه بخوابانید. سپس هر تکه مرغ ر در سیخ چوبی کشیده و نمک وفلفل زده، زعفران را روی آن بمالید و در آرد ذرت بغلطانید. در روغن داغ و زیاد سرخ کنید تا پخته و طلائی شود (حرارت را کم کنید تا مغز آن پخته شود) سپس در دیس بگذارید. می توان به دلخواه سس مخصوص جوجه کباب را روی آن با برس بمالید . /منبع: مجله اینترنتی زن روز