مجله راز موفقیت مجله آشپزی ته چین مرغ .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
ته چین مرغ
مواد لازم:
ته چین مرغ  برنج 2 فنجان
ماست یک و نیم فنجان
تخم مرغ 2 عدد
روغن 1/4 فنجان
مرغ 2 عدد ران کامل (از سینه مرغ هم میتونید استفاده کنید)
کره,نمک,دارچین,زعفران اب کرده به میزان لازم
زرشک,خلال بادام,خلال پسته جمعا 3/4 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا مرغ رو با نمک و پیاز و زعفران و یه حبه سیر بپزید طوریکه در آخر حدود نصف فنجان از آبش باقی بمونه.
تو یه ظرف یه تخم مرغ و نصف روغن گفته شده و نصف زعفران و همه ماست رو مخلوط میکنیم.
مرغ پخته ریش شده رو داخل مواد بالا میریزیم و به مدت 1 تا نیم ساعت مزه دارش میکنیم.
بعد از زمان طی شده مرغ رو به کمک یه چنگال از مخلوط تخم مرغ خارج میکنیم . یعنی باید باقی مانده مخلوط تو ظرف بمونه.
تو باقیمانده مواد,یه تخم مرغ و بقیه روغن و زعفران رو میریزیم .سپس دارچین رو هم اضافه میکنیم.
نکته:مرغتون رو بعد از پخت اولیه مزه کنید .اگه نمکش کم بود تو این مرحله به مواد داخل ظرف یه مقدار نمک اضافه کنید.
همه برنج آبکش شده رو به مخلوطمون اضافه میکنیم.
نکته:بهتره برنج رو یه کم زنده تر بردارید تا بعدا حالت خمیری به خودش نگیره.
ظرفی که قراره ته چین توش پخته بشه رو خوب خوب چرب میکنیم.
نکته: اگه خوب چرب نکنبد ممکنه ته ظرف بچسبه و موقع برگردوندن راحت برنگرده و خورد بشه .پس کاملا ته و اطرافش رو چرب کنید.
نکته:اگه از ظروف پیرکس استفاده کنید مزیتش به اینه که میتونید میزان برشتگی نه چین رو ببینید و بعدا غافلگیر نشید.
یک سوم از برنج رو ته ظرف میریزیم و بازش میکنیم.
نکته: با پشت کفگیر فشارش بدین تا خوب منسجم شه تا موقع برگردوندن از هم باز نشه.
نصف مرغ رو روی برنج باز میکنیم.
نکته: مرغ رو کاملا تا کناره های ظرف هدایت نکنید و اجازه بدین از اطراف فاصله داشته باشه تا بعدا شکل زیبا تری به خودش بگیره.
نصف مخلوط زرشک,خلال بادام و خلال پسته را روی مرغ پهن میکنیم.
یک سوم دیگه برنج رو هم کاملا باز میکنیم و با پشت کفگیر فشار میدیم.
باقی مونده مرغ رو روی برنج میریزیم.
و باقی مونده زرشک و پسته و بادام ....
و در اخر برنج باقیمانده رو کاملا روش میدیم و خوب منسجمش میکنیم.
اب مرغ رو کاملا اطراف برنج از کناره ها میریزیم...
و در اخر یه کم کره رو برش میدیم و روش میچینیم.
روی ظرف رو کاملا با فویل میپوشونیم و روش رو با چنگال سوراخ یکنیم تا برنج خمیر نشه.
نکته:اگه از در خود ظرف استفاده می کنید نیم ساعت اول درش رو بذارید و بعد درش رو بردارید.
ته چین رو در فر بادمای 150 تا 160 درجه به مدت یک تا یک و نیم ساعت قرار میدیم.
نکته: اگه از گاز استفاده میکنید با شعله خیلی کم و حتما از شعله پخش کن استفاده کنید./منبع: طاهره نورالله پور: baharsite.com