مجله راز موفقیت مجله آشپزی ته چین میگو .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
ته چین میگو
مواد لازم:
میگو ۱کیلو
برنج ۱کیلو
سیب زمینی ۵عددمتوسط
گوجه فرنگی ۲عددسفت وقرمز
شوید,گردلیمو,روغن وپیاز به مقدار لازم
ادویه , نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
میگوها را تمیز کرده ،شسته و می جوشانیم آنها را کناری گذاشته , سیب زمینی ها را خرد کرده ،سرخ می کنیم سپس پیاز وگوجه فرنگی را سرخ کرده ومیگوها را همراه با ادویه ,گردلیمو,نمک وشوید به آن می افزاییم , بعد از اینکه خوب سرخ شدند سیب زمینی سرخ شده را به آن افزوده وهمه مواد را در وسط برنجی که قبلاً آماده وآبکش کرده ایم ریخته وبرنج را دم می دهیم .اکنون غذا حاضر است. /منبع: مجله اینترنتی زن روز