مجله راز موفقیت مجله آشپزی پیتزای مرغ .
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
پیتزای مرغ
مواد لازم:
سینه مرغ خلال شده: ۲ عدد
پیازچه خرد شده: یک سوم پیمانه
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
زعفران حل شده: ۳ قاشق سوپخوری
قارچ خرد شده: یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده: ۱ عدد
جعفری خرد شده: یک چهارم پیمانه
پنیر موزارلا و گود: از هر کدام ۱۵۰ گرم
پودر آویشن و نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

مواد لازم برای خمیر
آرد: سه و یک سوم پیمانه
پودر خمیر ترش: یک و یک دوم قاشق چایخوری
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
آب ولرم: یک و یک دوم پیمانه
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپخوری
پنیر گود: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
طرز تهیه خمیر
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمک مخلوط کرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا کاملا در آب حل شود.
بعد از ۱۰ دقیقه آرد را اضافه کرده ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه کرده و حدود ۷ دقیقه آن را ورز می دهیم اگر خمیر به دست چسبید کمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می کنیم تا چسبندگی از بین برود . خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در کاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه کرده ورز می دهیم تا کاملا با هم مخلوط شوند . به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.

طرز تهیه مواد روی پیتز
روغن زیتون را در تابه ریخته و آن را روی حرارت قرار می دهیم . سپس سینه مرغ و فلفل دلمه ای و پیازچه و قارچ و جعفری خرد شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده تفت می دهیم . آنگاه روغن اضافی مواد را از ظرف خارج می کنیم . ظرف گردی را به قطر ۲۸ سانتیمتر انتخاب می کنیم و کف آن را با روغن مایع به وسیله برس چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن می کنیم . سپس مواد را بر روی خمیر ریخته و در آخر پنیر را رنده کرده و همراه با پودر آویشن بر روی پیتزا می ریزیم . پیتزا را به مدت ۱۰ دقیقه کف فر و ۲۰ دقیقه در طبقه میانی فر قرار می دهیم تا پخته شود./منبع: مجله اینترنتی زن روز