مجله راز موفقیت مجله آشپزی بال مرغ کارائیب.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
بال مرغ کارائیب
مواد لازم:
بال مرغ کارائیب فلفل قرمز تند : ١ عدد
سویا سس : ۴/١ فنجان
عسل : ۴/١ فنجان
شکر قهوه ای : ۴/١ فنجان
شکر معمولی : ٢ ق س
تخم رازیانه : ٢ ق چ
فلفل سیاه : ١ ق س (در صورت دلخواه می توان مقدار آن را کم کرد)
ادویه مخصوص کارائیب (allspice یا همان فلفل جامائیکایی) : ٢ ق س
آویشن : ٢ ق چ
پودر زنجبیل : ١ ق چ
سیر خرد شده : ۴ حبه
پیازچه خرد شده : ۴ عدد
سرکه سیب : ۴/١ فنجان
آبلیمو : ۴/١ فنجان
آب پرتقال : ۴/١ فنجان
بال مرغ : ۵/٢ الی ٣ کیلو
طرز تهیه:
تمامی مواد را در مخلوط کن ریخته و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد ٣/١ ازمواد را برداشته و به کناری می گذاریم و بال های مرغ را با ٣/٢ باقی مانده از مواد خوب مخلوط کرده و در پلاستیک مخصوص غذا (می توان از زیپ کیپ هم استفاده کرد) ریخته و به مدت ۵ الی ۶ ساعت در یخچال می گذاریم.
٣/١ از موادی که نگه داشته ایم را روی حرارت گذاشته تا قوام پیدا کرده و غلیظ شود.
بعد از ۶ ساعت بالها را از یخچال درآورده و از پلاستیک خارج می کنیم در سینی فر دو عدد کاغذ مخصوص فر گذاشته (کاغذ پوست) و بالها را بین آنها می چینیم و بعد سینی را در فری که از قبل با ٢٠٠ درجه سانتی گراد گرم شده است می گذاریم، ١۵ الی ۲۰ دقیقه زمان می دهیم و بعد سینی را از فر درآورده کاغذ دور مرغ ها را برداشته مابقی سسی را که گذاشتیم تا غلیظ شود روی مرغ ها می ریزیم و سینی را دوباره ١۵ الی ٢٠ دقیقه در فر می گذاریم . /منبع: سیمرغ