مجله راز موفقیت مجله آشپزی پیتزا گوجه فرنگی.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
پیتزا گوجه فرنگی
مواد لازم:
گوجه فرنگی تازه: ۱۵ عدد رنده شده و نرم
پیاز رنده شده نرم: ۲ عدد
کنسرو قارچ: ۱ لیوان خرد شده
فلفل دلمه سبز: ۱ عدد ریز خرد شده
روغن زیتون: ۴/۱ لیوان
سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ و ۲/۱ قاشق مرباخوری
پودر آویشن: کمی
پودر ریحان خشک: کمی
شکر: ۱ قاشق چایخوری
پنیر موزاریل: ۲ لیوان
زیتون سیاه: به مقدار لازم

مواد لازم برای خمیر پیتز
آرد: ۴ لیوان
روغن نباتی: ۲/۱ لیوان
خمیر مایه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده: ۱ عدد
شیر خشک: ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۴/۱ قاشق مرباخوری
آب گرم: ۱ لیوان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ظرفی آرد، نمک ، خمیر مایه ، شکر ، شیر خشک ، بیکینگ پودر و روغن نباتی را با هم مخلوط کنید.تخم مرغ زده شده را با آب مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید.مواد را خوب با هم مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید.خمیر را در ظرف سربسته ای به مدت ۱ ساعت در جای گرمی بگذارید تا خمیر ور بیاید و حجم آن دو برابر شود.

طرز تهیه مواد روی پیتز
روغن زیتون را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.پیاز نرم شده را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. فلفل دلمه را به آن اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.قارچ های خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.گوجه فرنگی رنده شده + نمک + شکر را به مخلوط اضافه کرده وبه مدت ۵ الی ۷ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا اینکه تمام گوجه فرنگی هاآب بشوند.پودر ریحان + پودر آویشن + ۱ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و مواد را به مدت ۱ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید.
در آخر ۴ قاشق غذاخوری آب را اضافه کرده و هم بزنید سپس مواد آماده شده را کنار بگذارید.خمیر آماده شده را روی یک سینی که آرد پاشیده ایم با وردنه باز کنید و سپس بشکل دلخواه و به صورت مربع یا مستطیل ببرید.سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و خمیر را در سینی گذاشته و از مواد آماده شده به مقدار لازم روی خمیر بریزید و روی آن را با یک قاشق صاف کنید بطوریکه تمام سطح خمیر را بپوشاند.سینی را در فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و پیتزا را به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر پف کندپیتزا را از فر خارج کرده روی آن را پنیر پاشیده و زیتون سیاه بگذارید.سینی را به مدت ۱۰ دقیقه یا تا وقتی که روی پنیر طلایی رنگ شود در فر بگذارید.بقیه خمیر را می توانید به همین طریق درست کنید.

نکته: در هنگام پخت پیتزا به هیچ وجه در فر را باز نکنید پیتزا پف نمی کند/منبع: مجله اینترنتی زن روز