مجله راز موفقیت مجله آشپزی پلو مرغ به سبك اسپانیایی.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
پلو مرغ به سبك اسپانیایی
مواد لازم:
پلو مرغ به سبك اسپانیایی مواد لازم برای ۴ نفر
روغن زیتون: ۳ قاشق مرباخوری
ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده: یك عدد
فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده: یك عدد
سیر له شده: ۴ حبه
آویشن خشك: یك قاشق مرباخوری
برنج: سه‌چهارم پیمانه
زعفران: كمی
آب مرغ: یك و سه‌چهارم پیمانه
نمك و فلفل: به میزان دلخواه
گوجه فرنگی رنده شده: ۲۲۴ گرم
زیتون سیاه و سبز بدون دانه: هر كدام ۱۰ عدد
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ سانتیگراد تنظیم كنید. ران مرغ را به تكه‌های كوچك خرد كنید. همراه با ۲ قاشق مرباخوری روغن، تكه‌های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شود. پس از طلایی شدن، آنها را روی بشقاب قرار دهید. بقیه روغن را به ماهیتابه اضافه كنید، پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و آویشن را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا سبزی‌ها كمی نرم شود.
تكه‌های مرغ را به مواد اضافه كنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمك و فلفل و برنج (كه از قبل خیس كرده‌اید) و زعفران را اضافه كرده، هم بزنید. صبر كنید تا محتویات جوش بیاید و قل بزند. مواد را به ظرف مناسب منتقل كنید و با كاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا كاملا بپزد. /منبع: جام جم