مجله راز موفقیت مجله آشپزی اسپاگتی به روش مکزیکی.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
اسپاگتی به روش مکزیکی
مواد لازم:
اسپاگتی رشته ای: ۵۰۰ گرم
سوسیس: ۴ عدد خرد شده
پیاز ریز شده : ۲ عدد
سیر ریز شده: ۴ حبه
فلفل دلمه سبز: ۲ عدد ریزشده
روغن زیتون: ۲/۱ لیوان
گوجه فرنگی پوست کنده و رنده شده: ۴ عدد
رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱ لیوان
زردچوبه: ۲/۱ قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز: ۲/۱ قاشق مرباخوری
پودر اورگانو: کمی
نمک: به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده: ۱ لیوان
طرز تهیه:
اسپاگتی را طبق دستور روی پاکت آن می پزیم. سپس آن را در صافی ریخته روی آن کمی آب سرد می ریزیم تا به هم نچسبند و کنار می گذاریم تا آب آن کاملا برود. سوسیس ها را به صورت حلقه ای خرد کرده و هر کدام را به دو قسمت تکه می کنیم. روغن را در ماهیتابه کمی گرم کرده اطراف سوسیس ها را در روغن سرخ می کنیم. سپس سیر+پیاز+فلفل دلمه ای را به سوسیس اضافه کرده و با قاشق چوبی هم می زنیم تا بقیه مواد طلایی رنگ شود
گوجه فرنگی های رنده شده بعلاوه ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و بعلاوه۱ لیوان آب را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط می کنیم.سس گوجه فرنگی را به مخلوط سوسیس و سبزیجات اضافه کرده، زردچوبه + پودر فلفل قرمز + پودر اورگانو + نمک را به آن اضافه کرده و مواد بدست آمده را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت می جوشانیم تا کمی غلیظ شود . اسپاگتی ها را به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم سپس آن را در ظرف پیرکسی با عمق زیاد ریخته و روی مواد را پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم. ظرف را به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر می گذاریم . بعد آن را از فر خارج کرده و روی آن را با جعفری خرد شده تزئین می کنیم /منبع: مجله اینترنتی زن روز