مجله راز موفقیت مجله آشپزی پیتزا یونانی.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
پیتزا یونانی
مواد لازم:
پیتزا یونانی مواد لازم برای خمیر:
آرد: 2 پیمانه
خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری
آب ولرم: به مقدار لازم
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
نمک: نوک قاشق چایخوری

مواد لازم برای روی پیتزا:

بیبی اسفناج: مقداری
پیاز قرمز: 1 یا 2 عدد کوچک
گوجه فرنگی: 1 عدد
آویشن، زیتون سیاه، پنیر مازورلا فتا: به مقدار لازم
طرز تهیه:
خمیر مایه را با 1/4 پیمانه آب ولرم بگزارید تا برسد.
آرد را با خمیر مایه و روغن مخلوط کنید و آرام آرام به آن آب اضافه کنید تا خمیری یکدست به دست آید و به دست نچسبد. روی خمیر دستمالی بکشید و بگذارید 1 ساعت بماند.
پس از این مدت، روی خمیر را باز کنید و کمی پنیر مازورلا همراه با آویشن بر آن بپاشید و گوجه‌فرنگی و پیاز را باریک برش بدهید و روی آن بچینید. نمک و فلفل بپاشید، اسفناج بریزید، و زیتونها را بچینید و پنیر فتا را بریزید روی همه مواد.
سینی حاوی مواد را درون فری قرار دهید که آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کرده‌اید. وقتی پنیر آب شد و نان پیتزا هم پخت، پیتزای یونانی شما آماده است./منبع: آشپزخانه کوچک من