مجله راز موفقیت مجله آشپزی املت توت فرنگی.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
املت توت فرنگی
مواد لازم:
املت توت فرنگی مواد لازم برای 3 نفر:
75گرم یا سه‌چهارم فنجان توت‌فرنگی به صورت طولی نصف شده
3 عدد تخم‌مرغ (زرده و سفیده آن جدا شود)
2 قاشق سوپ‌خوری پودر قند و یا شكر
3 قاشق سوپ‌خوری خامه زده‌شده
یك قاشق چای‌خوری سرخالی پودر وانیل
25 گرم و یا 2 قاشق سوپ‌خوری كره
طرز تهیه:
یك كاسه بلوری متوسط آماده كنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شكر یا پودر قند در آن بریزید و آن‌قدر هم بزنید تا مایه پف كرده و كمرنگ شود. حالا مایه را به خامه زده شده و وانیل اضافه كنید.
در كاسه بلوری دیگری سفیده‌های تخم‌مرغ را با هم‌زن به حدی بزنید تا سفید شود.
نكته: برای امتحان كافی بودن میزان هم‌زدن سفیده‌ها، ظرف را كج كنید. اگر سفیده‌ها بیرون نریخت یعنی به اندازه كافی سفت شده است. سپس سفیده را با دقت به مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه و وانیل اضافه كنید.
كره را در تابه‌ای متوسط بریزید و آن را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب شود. سپس مخلوط مایه را در كره داغ‌شده بریزید و شعله اجاق‌گاز را پس از گذشت 2 دقیقه كم كنید تا سطح زیرین مایه سرخ شود. حالا برش‌های توت فرنگی را روی نیمه‌ای از سطح تخم‌مرغ داخل تابه بریزید و با استفاده از كفگیر، نیمه دیگر تخم‌مرغ را روی توت‌فرنگی‌ها برگردانید و به مدت 2 دقیقه، حرارت‌دادن را ادامه بدهید. به این ترتیب به همین راحتی املت توت‌فرنگی آماده سرو است.
نكته: در پخت این املت به جای توت فرنگی از انواع توت‌های دیگر مثل توت سیاه، شاتوت و حتی هلو و یا تركیبی از چند میوه هم می‌توان استفاده كرد./منبع: جام جم
آشپز ایرانی