مجله راز موفقیت مجله آشپزی اسپاگتی با ژامبون.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
اسپاگتی با ژامبون
مواد لازم:
اسپاگتی: ۵۰۰ گرم
ژامبون: ۳۰۰ گرم
نخود سبز پخته شده: ۲۵۰گرم(یک لیوان)
کنسرو مارچوبه سبز: ۱ قوطی کوچک
فلفل دلمه قرمز: ۱ تا ۲ عدد
سیر: ۲ تا ۳ پر
ریحان و نعناع: از هر کدام ۲ تا ۳ ساقه
کره: ۷۵ گرم
شکر: ۱ قاشق چایخوری
خامه: ۷۵ گرم
طرز تهیه:
سیر را نرم کوبیده فلفل دلمه را کوچک خرد می کنیم و ژامبون را به شکل چهارگوش منظم می بریم. کره را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آب شود. سیر را با کره کمی سرخ می کنیم و ۲ تا ۳ قاشق آب در تابه می ریزیم ، فلفل را داخل سیر ریخته هم می زنیم کمی نرم شود
ژامبون و نخود را با آنها مخلوط کرده شکر و کمی نمک و فلفل می زنیم و می گذاریم تمام مواد گرم بماند. در آخر کار مارچوبه را با قیچی در قطعات کوچک بریده داخل ظرف می ریزیم. قابلمه متناسب با اسپاگتی را آب کرده روی آتش می گذاریم تا با آب بجوشد. نصف قاشق غذاخوری نمک و ۲ تا ۳ قاشق روغن مایع را به آب اضافه کرده اسپاگتی را داخل ظرف می ریزیم. حرارت را ملایم کرده می گذاریم مغز اسپاگتی نرم شود. بعد آنرا در صافی می ریزیم ، کمی آب نیم گرم روی آن می دهیم و می گذاریم آب آن کاملا برود. خامه را داخل ظرف ژامبون ریخته هم می زنیم و اسپاگتی را با آن مخلوط می کنیم. کافی است تمام مواد با هم گرم شوند. غذا را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با نعناع و ریحان خرد شده تزئین می کنیم/منبع: مجله اینترنتی زن روز