مجله راز موفقیت مجله آشپزی همبرگر خانگی.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
همبرگر خانگی
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده كم چرب گاوی: 400 گرم
سویا: یك فنجان سر پر
پیاز رنده شده بدون آب: یك عدد بزرگ
تخم مرغ: یك عدد
آرد سوخاری: دو قاشق غذا خوری
فلفل دلمه رنده شده: یك عدد
نمك و ادویه: بر اساس ذائقه
شیر: یك لیوان
طرز تهیه:
ابتدا از دو ساعت قبل سویا را در شیر خیس می كنیم. سپس آن را در آبكش ریخته و با فشار دادن، شیر آن را خارج می‌كنیم. مخلوط گوشت، پیاز، آرد سوخاری، تخم مرغ، سویا، نمك و ادویه و فلفل دلمه را در ظرفی ریخته و خوب به هم میزنیم تا مواد كاملا به هم بچسبد. یك قالب (مثل پشت بشقاب چینی) به قطر 15 سانتی متر انتخاب میكنیم. یك كیسه فریزر را از دو طرف بسته‌اش میبریم و بر روی قالب قرار میدهیم. مقداری گوشت بر روی كیسه فریزر میریزیم وبه اندازه قالب پهن میكنیم. طرف دیگر كیسه فریزر را بر روی آن قرار میدهیم و همبرگر را داخل فریزر میگذاریم تا كاملا منجمد شود. این كار را برای تمامی همبرگرها تكرار میكنیم.
- توجه شود كه انجماد برای گوشت گاوی لازم است.
- تهیه و انتخاب قالب مناسب به همبرگر ما شكل واقعیتر میدهد.
- یك دست بودن همبرگر در هنگام پختن از وارفتگی آن جلوگیری میكند.
این همبر گر را می توان هم آبپز كرد و هم سرخ یا كباب نمود كه بسیار لذیذ خواهد شد./منبع: جام جم