مجله راز موفقیت مجله آشپزی جوجه ایتالیایی.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
جوجه ایتالیایی
مواد لازم:
جوجه ایتالیایی سس مایونز : سه چهارم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه
پودر سیر : سه چهارم قاشق چای خوری
آرد سوخاری ایتالیایی : سه چهارم پیمانه
سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)
طرز تهیه:
دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.
آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.
تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.
آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.
جوجه ایتالیایی برای یک پذیرایی بی نظیر آماده است. /منبع: تبیان