مجله راز موفقیت مجله آشپزی قارچ سوخاری.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
قارچ سوخاری
مواد لازم:
قارچ سوخاری قارچ نیم کیلو
سیر ریز شده دو حبه
پیاز متوسط ریز شده یک عدد
آرد یک و نیم فنجان
آرد ذرت یک قاشق سوپ خوری
آب یک و نیم فنجان
نمک نصف قاشق چای خوری
فلفل یک پر
پودر کاری نصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
روغن گیاهی
لیمو و جعفری برای تزئین
طرز تهیه:
آرد، آرد ذرت، نمک، فلفل، بکینگ پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید. آب را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید. سپس سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ ها کاملا با خمیر پوشانده شوند. در همان حال، روغن را داخل ماهیتابه داغ کنید. قارچ ها را درون ماهیتابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی – قهوه ای شوند. قبل از سرو کردن، قارچها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید. /منبع: مجله اینترنتی زن روز