مجله راز موفقیت مجله آشپزی چیکن انچیلادا با ذرت.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
چیکن انچیلادا با ذرت
مواد لازم:
چیکن انچیلادا با ذرت برای4 نفر
کلم‌پیچ: 4 برگ، بدون ساقه و خرد شده
گوجه‌فرنگی سبز مایل به زرد: 900 گرم، نصف شده
سیر: 2 بن، با پوست
فلفل دلمه‌ای: یک عدد
روغن گیاهی: یک قاشق غذاخوری
گشنیز تازه: یک‌چهارم پیمانه
آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
ذرت: 2 پیمانه
مرغ: 170 گرم، پخته و ریش‌ریش شده
پنیر فتا: نصف پیمانه، خرد شده
ترتیلای ذرت: 8 عدد
مغز کاهو: یک عدد، خرد شده
طرز تهیه:
سینی فر را 15 سانتی‌متر بالاتر از شعله فر گذاشته، فر را با دمای زیاد گرم کنید. کلم‌پیچ را با نصف پیمانه آب در ظرف دردار مخصوص مایکروفر گذاشته و 8 دقیقه آن را بپزید. بعد بگذارید خنک شود. گوجه‌فرنگی‌ها، سیر و فلفل‌دلمه‌ای را در تابه مخصوص شیرینی گذاشته، روی‌شان روغن بریزید و 3 دقیقه در فر بگذارید. بعد آنها را از فر بیرون بیاورید تا خنک شوند. دوباره فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. حالا پوست سیرها را جدا کنید و همراه با کلم‌پیچ، گوجه‌فرنگی، فلفل‌دلمه‌ای، گشنیز، آبلیمو و مقدار کمی نمک و فلفل در مخلوط‌کن بریزید تا کاملا نرم و روان شود. سپس نصف فنجان از پوره سبزیجات را روی ظرف 3لیتری مخصوص فر بریزید. اكنون ذرت، مرغ، 2 پیمانه پوره سبزیجات و نیمی از پنیر فتا را با هم مخلوط کنید. ترتیلاها را داخل یک حوله کاغذی نمدار بپیچید و برای یک دقیقه داخل مایکروفر با حرارت زیاد بگذارید. نصف پیمانه از مخلوط مرغ را وسط ترتیلا بگذارید و مثل رولت بپیچید. رول ترتیلا را از قسمت درز، روی سینی مخصوص فر بگذارید و به‌ترتیب رول‌های بعدی را درست کنید. این رول‌ها همان چیکن انچیلادا است! در نهایت برای تزئین باقیمانده پنیر و پوره سبزیجات را روی‌آنها ریخته، روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای 20 دقیقه در فر بگذارید.
نکته: گوجه‌فرنگی و کلم‌پیچ موجود در این غذا، جزء بهترین انتخاب‌ها برای کنترل بیماری دیابت است./منبع: مجله سیب سبز- bartarinha.ir