مجله راز موفقیت مجله آشپزی خورش میگو.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
خورش میگو
مواد لازم:
میگو:۱کیلوگرم
سیب زمینی: ۱کیلوگرم
گوجه فرنگی:۲۵۰گرم(رب گوجه ۳قاشق غذاخوری)
نمک:به مقدار لازم
فلفل و زرد چوبه: به اندازه لازم
ادویه: به اندازه لازم
روغن:به اندازه لازم
پیاز: ۱۵۰گرم
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
میگوها را پوست کنده روده پشتی آن را خارج می کنیم. پس از شستن صبر می کنیم تا آب آن گرفته شود. پیاز را خرد و آن را تا حد طلایی رنگ سرخ می کنیم.ابتدا زردچوبه و سپس میگو ها را به آن اضافه و حدود ۲ دقیقه آن را تفت می دهیم بعد بقیه مواد را به آن می افزاییم و می گذاریم ۱۰ دقیقه بجوشد سپس سیب زمینی سرخ شده را روی آن می ریزیم.
نکته: میگو ها بر اثر حرارت زیاد سفت می شوند بنا براین هر خوراکی که از میگو تهیه می کنید حداکثر ۱۵ دقیقه حرارت ملایم کفایت می کند./منبع: مجله اینترنتی زن روز