مجله راز موفقیت مجله آشپزی آش گشنیز.
تبلیغات در ایران پزشکان و مراکز درمانی ایران صنایع غذایی و نوشیدنی ایران رستوران های ایران .
 
آش گشنیز
مواد لازم:
آش گشنیز گشنیز: یك دسته
گوشت چرخ‌كرده: 200 گرم
پیاز متوسط: 2 عدد
برنج: نصف پیمانه
نخود و لوبیا: یك پیمانه
عدس: نصف پیمانه
نمك فلفل، زردچوبه و روغن سرخ‌كردنی به میزان لازم.
طرز تهیه:
اول یكی از پیازها را خلالی خرد كرده و در روغن سرخ كنید. زردچوبه را داخل پیاز ریخته و تفت دهید. حبوبات را بجز عدس كه از چند ساعت قبل خیس داده‌اید، همراه با برنج داخل پیاز ریخته، روی آنها آب بریزید و بگذارید تا بجوشد و حبوبات نیم پز شود. در این مرحله عدس را هم اضافه كرده و اجازه دهید تا كاملا بجوشد و بپزد. گوشت چرخ كرده را همراه یك عدد پیاز رنده شده و نمك و فلفل خوب ورز دهید و به شكل گلوله‌های كوچك درآورده و درون روغن سرخ كنید. وقتی كه حبوبات كاملا پخته شد، گشنیز را كه خوب شسته و خرد كرده‌‌اید همراه گوشت‌های سرخ شده داخل آش بریزید. نمك و فلفل هم فراموشتان نشود. به این آش می‌توانید آبلیمو هم بزنید، البته چه بهتر كه آبلیموی تازه باشد. آبغوره هم پیشنهاد مناسبی است./منبع: جام جم